Barion Pixel
Home
Shop
Kívánság lista0

KS0 Pro 12cm-es ventilátor adapter

120mm-es ventilátor beömlő adapter a KS0 PRO (v1.2) gépekhez. Előlapi és hátlapi változatokban is elérhető.

1 590 Ft5 490 Ft

Buy Now
Készlet információ: Készleten
SKU:KS0-PRO-FTUBE-F

ICERIVER KS0 PRO v1.2 géphez való 3D nyomtatott ventilátor adapter. Ezzel az egyedi 3D nyomtatással készült termék segítségével az ASIC bányászgép hűtése jobb lesz, a chip-ek alacsonyabb hőfokon fognak tudni működni, hiszen a 120mm-es rendszer hűtőventilátor a bányászgép belsején fújja keresztűl a levelet. Ezzel elősegítve azt, hogy melegedő alkatrészek és burkolat minél kevésbé melegedhessen fel.

A gondosan megtervezett kialakítás remekül illeszkedik a KS0 PRO gép házáon és a lehető legnagyobb felületen fújja be a 12cm-es ventilátort által megmozgatott levegőt. Két féle adapter került megtervezésre, egyik az előlap helyére míg a másik a hátlap helyére csavarpzható fel.

Szín

Jelenleg fehér színben készülnek az adaoterek de lehetőség van más színben is kérni. Amennyiben eltérő színben lenne szüksége a termékre kérjük vegye fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal!

 

Előlapi ventilátor adapter

Az előlap helyére kerülő adapteren külön kialakításra került az ethernet csatlakozónak a helye, így felszerelést követően könynedén csatlakoztatható a hálózati kábel. Fontos megjegyezni, hogy a reset gomb illetve az USB teljes egészében elfedésre került, így nincs lehetőség működő ventilátor mellett a reset gomb megnyomására. Abban az esetben, ha USB-s ventilátorral szeretné használni (amelyet mi ha egy mód van rá, nem javaslunk) használni, akkor vegye fel velünk a kapcsolatot és elkészítjük a módosított tölcsérkialakítást.

 

Hátlapi ventilátor adapter

A hátlap helyére kerülő adapteren külön kialakításra került a DC csatlakozónak a hely, így a rögzítést követően a 90fokos tápcsatlakozó de akár a gyári egyenes tápcsatlakozó is bedugható a készülékbe.

 

Ajánlások az OC-zott gépeknek megfelelően

  • A ~280Gh firmware OC-hoz elegendő egy ventilátor tölcsér alkalmazása egy legalább közepes (>2000RPM-es) fordulatszámú ventilátor alkalmazásával valamint igény szerint egy ellenoldali KS0 Pro szellőzőráccsal.
  • A 300+Gh (akár 340Gh) firmware-t használóknak ajánlott a dupla ventilátor adapter használata legalább közepes (>2000RPM-es) fordulatszámú ventilátor alkalmazásával. Egy 6000RPM-es ventilátor is megfelelő lehet egy tölcsérrel, de az első időszakban ajánlott folyamatosan nyomonkövetni a chip-ek hőmérsékletét a későbbi károsodás elkerülése érdekében.

 

A termékfotókon látható bányászgép, valamint ventilátor(ok) nem képezik a megvásárolt termék részét. A 120mm-es ventilátorok külön megvásárolandóak. 12cm-es ventilátorok itt találhatóak.

 

Csomag tartalma:

1x KS0 Pro (v1.2) ventilátor adapter

Back to Top
Product has been added to your cart