Barion Pixel
Home
Shop
Kívánság lista0

WiFi-s kapcsoló – 10A – Sonoff BASIC R2

Könnyen és kényelmesen kapcsolhatot távolról a RIG-edet ha esetleg bármi probléma adódott volna és nem férsz hozzá. Megfelelő BIOS beállítással a tápforrás kikapcsolása és bekapcsolása után automatikusan elindul majd a bányászgéped.

4 490 Ft

Buy Now
Készlet információ: >10db készleten
SKU:SONOFF-BASIC-R2

Bányászgép távoli ki/be kapcsolásához

A klasszikus BASIC alapján a SONOFF folyamatosan bővíti a termékkategóriát, valamint folyamatosan javítja és optimalizálja a termék teljesítményét. Végül megjelenik az ETL tanúsítvánnyal rendelkező BASICR2 termék.

Eredeti intelligens funkcióinak megváltoztatása nélkül a BASICR2 a frissítést és az optimalizálást elsősorban a biztonsága miatt hajtotta végre, hogy felhasználóinknak magasabb értéket és használati élményt nyújtson.

A CE, FCC és RoHS-tanúsítvány mellett a BASICR2 megfelel a biztonsági szabványoknak is, mivel a hatóság tesztelte és ETL tanúsítványt kapott, ezért nem kell aggódnod a minősége és biztonsága miatt,

Nedvesség- és porálló, zord időjárás esetén nincs potenciális biztonsági veszély. A BASICR2 tesztelése szerint túlzott páratartalmú környezetben akár 48 órán keresztül is működik. Mindegyik képes folyamatosan dolgozni több órán át -10 ℃ és 60 ℃ között 10 A névleges terhelés mellett.

Kiválóan alkalmazható különféle környezetekben, és megakadályozza a magas páratartalmú környezetből származó szikraképződést. Megfelelő védelem van a feszültség alatt álló részekkel való véletlen érintkezés ellen normál használat minden kedvezőtlen helyzetben, biztosítva a felhasználó biztonságát a telepítés és a használat során. A gyártó szigorúan ellenőrzi a szigetelés, a mikroleválasztás és a telepítési teszt követelményeit, hogy biztosítsa a BASICR2 megbízhatóságát és biztonságát. Még hőre zsugorodó zsugorcsövet is használnak a biztosítékhoz a jobb elektromos szigetelés érdekében. A készülék háza lángálló, UL-94 V0 osztályú LEXAN™ 940A PC gyantaanyagot használ, amely 125 ℃-ig képes megfelelni a golyónyomásos tesztnek, és magas hőállóságot és erős szerkezeti stabilitást biztosít.

Mindezen biztonsági intézkedések és törekvések lehetővé teszik, hogy a termék jól teljesítsen bányászgépekben vagy bármilyen RIG-ekben is. A névleges terhelés figyelmebevétele mellett biztonságosan használható hosszútávon. IOS és Android app segítségével távolról is könnyen vezérelhető így egy újraindítás vagy leállítás könnyedén elvégezhető ezzel az új típusú okos kapcsolóval. Szerelése minimális műszaki és elektronikai ismereteket igényel. Ha bizonytalan a beszerelésében vagy tanácsra lenne szüksége keressen mindenket bizalommal! Állunk rendelkezésére minden kripto bányászép építőnek!

 

Specifikáció:

  • Bemenet: 100-240V AC 50/60Hz
  • Kimenet: 100-240V AC 50/60Hz
  • Max terhelés: 10A/2200W
  • Kapcsolható csatornák száma: 1db
  • Wi-Fi: IEEE 802.11 b/g/n 2.4GHz
  • Burkolat: PC
  • Méret: 90 x 41 x 27mm
  • Súly: 58.0g
  • Kripto bányászathoz használható: Igen

 

Csomag tartalma

1 x WiFi-s kapcsoló – 10A – Sonoff BASIC R2
Back to Top
Product has been added to your cart