Barion Pixel
Home
Shop
Kívánság lista0

KS0 és KS0 Pro ventilátor box

ICERIVER bányászgéphez való ventilátor doboz. Kialakításának köszönhetően stabilan egymásra helyezhető akár több miner is. Fekvő de álló helyzetben is használható az általunk tervezett és 3D nyomtatással gyártott termék.

6 000 Ft

Buy Now
Készlet információ: Készleten
SKU:KS0-COOLERBOX

ICERIVER KS0 és KS0 PRO  géphez való 3D nyomtatott ventilátor box. Ezzel az egyedi 3D nyomtatással készült termék segítségével az ASIC bányászgép hűtése jobb lesz, a chip-ek alacsonyabb hőfokon fognak tudni működni, hiszen a 120mm-es rendszer hűtőventilátor a bányászgép belsején és a lamellák között fújja keresztűl a levelet. Ezzel elősegítve azt, hogy melegedő alkatrészek és burkolat minél kevésbé melegedhessen fel.

A gondosan megtervezett kialakítás remekül illeszkedik a KS0 és KS0 PRO gép házára. Könnyen felcsavarozható rá a 12cm-es ventilátor és a miner tápellátó kábel is átfűzhető az erre szánt nyíláson. Igény esetében az ethernet kábel is kivezethető a nyíláson.

A beépített gyári ventilátorok is használhatóak hiszen nem kerültek letakarásra.

 

Torony kialakítás

A tervezés során fontos volt a függőleges és fekvő állapotban való üzemeltetés lehetőségének szempontja. A kialakításnak köszönhetően akár több gép is egymásra helyezhető és rögzíhető stabilan. Több cooler box vásárlása esetében a szükséges rögzítő  elemek a csomag részét képezik.

 

Szín

Jelenleg fekete ls fehér színben készülnek az adapterek de lehetőség van más színben is kérni. Amennyiben eltérő színben lenne szüksége a termékre kérjük vedd fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal!

 

Ajánlások az OC-zott gépeknek megfelelően

  • A ~280Gh firmware OC-hoz elegendő egy ventilátor tölcsér alkalmazása egy legalább közepes (>2000RPM-es) fordulatszámú ventilátor alkalmazásával valamint igény szerint egy ellenoldali KS0 Pro szellőzőráccsal.
  • A 300+Gh (akár 340Gh) firmware-t használóknak ajánlott a dupla ventilátor adapter használata legalább közepes (>2000RPM-es) fordulatszámú ventilátor alkalmazásával. Egy 6000RPM-es ventilátor is megfelelő lehet egy tölcsérrel, de az első időszakban ajánlott folyamatosan nyomonkövetni a chip-ek hőmérsékletét a későbbi károsodás elkerülése érdekében.

 

A termékfotókon látható bányászgép, valamint ventilátor(ok) nem képezik a megvásárolt termék részét. A 120mm-es ventilátorok külön megvásárolandóak. 12cm-es ventilátorok itt találhatóak.

 

Csomag tartalma:

1x KS0 és KS0 Pro ventilátor box

Back to Top
Product has been added to your cart