Barion Pixel
Home
Shop
Kívánság lista0

VER013 – kripto bányász riser

Esztétikus és stabil riser. A piros szín dominált a termék megtervezésekor, hogy még különlegesebb külsőt kölcsönözzön a bányászgépednek.

2 990 Ft

Buy Now
Készlet információ: >50db készleten
SKU:VER013-RISER

Legyen egyedi a kripto bányászgéped! Ezzel a Riserrel nem nyúlsz mellé ha stabilitást szeretnél vagy egyedi külsőt kölcsönöznél RIG-ednek. Ezen az új típusú kripto bányász riseren 10db stabilizátor kondenzátor található. Emellett egy 7szegmenses kijelző is helyet kapott amely segítségével a riser köryezeti hőméréskletet tudja mutatni Celsiu fokban vagy Fahrenheitben. Gombnyomásra váltható tápfeszültség mérésre is, így bármikor ellenőrizheted a 12V-os tápforrásod pillanatnyi értékét és nincs szükség külön mérőműszerre sem. A riser alaplapján található még egy futó fény is.

Az x16-os csatlakozó árnyékolt és rendelkezik szerelést segítő kiemlő fülekkel. Az egységesség jegyében minden piros rajta ami csak lehetett: PCIe csatlakozó, kondenzátorok, USB kábel, PCIe-SATA átalakító X1-es adapter de még az X16-os csatlakozó is.

Ahogy minden álaltunk forgalmazott riser esetében 60cm-es USB 3.0-ás kábellel szállítjuk.

 

Specifikációk

USB Kábelhossza: 60cm.
Interfész: PCI-E, USB 3.0, 6pin, 4pin.
USB kábel színe: piros

 

Megjegyzés

Előfordulhatnak kompatibitási problémák. Ilyenkor a számítógép BIOS beállításaival valamint a szükséges driverek telepítésével orvosolható a probléma. Az ilyen hibákból fakadó panaszok nem garanciális meghibásodások közé sorolandóak!

A csomagban található SATA -> PCIe táp átalakító vezeték használata csak haladó felhasználóknak javasolt! A szabványoknak megfelelő biztonságos táellátás nem biztosítható ezen az átalakítón keresztül!

Back to Top
Product has been added to your cart